Toyota ProAce Worker Professional 1.6D-4D 115Pk

Overige:
  • Roetfilter
  • Startonderbreking

Nu € 21.700 ex btw en ex BPM geheel rijklaar! Demonstratie auto, wij informeren u graag over de beschikbaarheid en de actuele km.stand! Laadvloer afgewerkt net als zijwanden en LED verlichting in laadruimte.

LETOP: Onze prijzen zijn INCLUSIEF € 599,- afleverkosten, dus geheel rijklaar all in!! Hierin zijn inbegrepen:
- Afleverbeurt inclusief eventueel aanvullende werkzaamheden
- 12 maanden 24 uurs mobiliteitsgarantie (of max. 15.000km)
- Volledige poetsbeurt en reiniging van het interieur
- Volle tank brandstof
- Tijdens de 6 maanden Bovag garantieperiode (v.a. € 4.500,-) ook garantie op alle slijtage-gevoelige onderdelen (banden, remmen, uitlaat, accu, ruitenwisserbladen etc.)
- Voor slechts € 95,- kunt u de Bovag garantie verlengen tot 12 maanden (incl. de eerste 6 mnd. Bovag garantie op slijtage gevoelige onderdelen)
- Kijk op www.otonijkerk.nl of www.toyota-nijkerk.nl voor de meest uitgebreide informatie, foto's en film van uw favoriete Toyota!
Oto Nijkerk B.V. is sinds 1988 uw betrouwbare partner in mobiliteit en Bovag gecertificeerd 'Erkend Duurzaam' autobedrijf. Wij informeren u ook graag over onze aantrekkelijke financierings, lease- en verzekeringtarieven.

Ook interessant voor u
Direct contact Toyota ProAce Worker Professional Vraag offerte aan Neem contact op
  • Oto Nijkerk B.V.
  • Watergoorweg 63
  • 3861MA NIJKERK GLD
  • Tel. 033-2453700
  • E-mail: info@otonijkerk.nl
  • WhatsApp: 06-53 743 965

Interesse in deze auto, of komt u voor onderhoud? Plan hier uw route!

Toyota dealer Oto Nijkerk – Toyota Occasions en Toyota Aanbiedingen in Nijkerk

Oto Nijkerk is uw Toyota dealer in Gelderland voor regio Nijkerk, Putten, Zeewolde, Ermelo, Nunspeet, Voorthuizen, Harderwijk en onder de rook van Amersfoort ook goed bereikbaar vanuit Leusden, Hoogland, Vathorst en Bunschoten - Spakenburg.

Bekijk onze dagelijks wisselende voorraad van betrouwbare Toyota occasions in Nijkerk.

Toyota Occasions

Als u een betrouwbare occasion zoekt is Toyota een merk dat veel modellen biedt. Een gebruikte Toyota kopen doet u natuurlijk niet zomaar. Onze Toyota occasion voorraad bestaat uit kwaliteitsauto’s met de zekerheid van Toyota. Een Toyota occasion kiezen kan eenvoudig op onze website. Oto Nijkerk heeft zeker 40 gebruikte Toyota’s op voorraad van alle populaire modellen. Bekijk ook alle actuele Toyota 2014 aanbiedingen of komende Toyota acties. Vraag eenvoudig een offerte aan.

Wilt u meer informatie? Bel onze adviseurs T. 033-2453700