Toyota Celica 2.0i GT 16V Automaat Airco

• Stuurkolom in hoogte verstelbaar
  • Toerenteller
  • Volwaardig reservewiel

Deze unieke 88'er Celica 2.0GT-i Automaat met airco is eind 2012 volledig gerestaureerd. U kunt de restauratie terugzien op www.facebook.com/otonijkerk in het foto-album "Project Celica".

Toyota Oto Nijkerk is ook transparant als het om afleverkosten gaat. De getoonde prijs is de rijklaarprijs (incl. geldige APK en tenaamstellen) en exclusief afleverkosten en het garantiepakket t.w.v. € 599,-

Wij brengen optioneel € 599,- afleverkosten in rekening en hiervoor krijgt u naast de voordelen van het Toyota Plus Occasion garantiepakket ook:
- Afleverbeurt inclusief eventueel aanvullende werkzaamheden.
- Volledige poetsbeurt en reiniging van het interieur.
- Minimaal een halve tank brandstof.
- Tijdens de garantieperiode, gedurende de eerste 15000 kilometer, ook garantie op alle slijtage-gevoelige onderdelen.
- Het Toyota Plus Occasion garantiepakket bevat naast de uitgebreide garantie tevens een nieuwe APK bij aflevering, een RDW gecontroleerde kilometerstand en 24/7 pechhulp in heel Europa.

Kijk op www.otonijkerk.nl, www.toyota-nijkerk.nl of www.toyota-harderwijk.nl voor de meest uitgebreide informatie, foto's en film van uw favoriete Toyota!
Oto Nijkerk B.V. is sinds 1988 uw betrouwbare partner in mobiliteit en Bovag gecertificeerd 'Erkend Duurzaam' autobedrijf. Wij informeren u ook graag over onze aantrekkelijke financierings, lease- en verzekeringtarieven.

Ook interessant voor u
Direct contact Toyota Celica 2.0i GT 16V Automaat Airco Vraag offerte aan Neem contact op
  • Oto Nijkerk B.V.
  • Watergoorweg 63
  • 3861MA NIJKERK GLD
  • Tel. 033-2453700
  • E-mail: info@otonijkerk.nl
  • WhatsApp: 06-53 743 965

Interesse in deze auto, of komt u voor onderhoud? Plan hier uw route!

Toyota dealer Oto Nijkerk – Toyota Occasions en Toyota Aanbiedingen in Nijkerk

Oto Nijkerk is uw Toyota dealer in Gelderland voor regio Nijkerk, Putten, Zeewolde, Ermelo, Nunspeet, Voorthuizen, Harderwijk en onder de rook van Amersfoort ook goed bereikbaar vanuit Leusden, Hoogland, Vathorst en Bunschoten - Spakenburg.

Bekijk onze dagelijks wisselende voorraad van betrouwbare Toyota occasions in Nijkerk.

Toyota Occasions

Als u een betrouwbare occasion zoekt is Toyota een merk dat veel modellen biedt. Een gebruikte Toyota kopen doet u natuurlijk niet zomaar. Onze Toyota occasion voorraad bestaat uit kwaliteitsauto’s met de zekerheid van Toyota. Een Toyota occasion kiezen kan eenvoudig op onze website. Oto Nijkerk heeft zeker 40 gebruikte Toyota’s op voorraad van alle populaire modellen. Bekijk ook alle actuele Toyota 2014 aanbiedingen of komende Toyota acties. Vraag eenvoudig een offerte aan.

Wilt u meer informatie? Bel onze adviseurs T. 033-2453700