Toyota Aygo

• 998 cc

• B-label

• Airco

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof.Kijk op www.otonijkerk.nl, www.toyota-nijkerk.nl of www.toyota-harderwijk.nl voor de meest uitgebreide informatie, foto's en film van uw favoriete Toyota!Oto Nijkerk B.V. is sinds 1988 uw betrouwbare partner in mobiliteit en Bovag gecertificeerd 'Erkend Duurzaam' autobedrijf. Wij informeren u ook graag over onze aantrekkelijke financierings-, lease- en verzekeringtarieven.Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is inclusief ons basis afleverpakket: tenaamstellingskosten en leges, geldige APK, afleverinspectie, wassen exterieur en stofzuigen interieur en gecontroleerde kilometerstand (NAP)

Tot 12 maanden TOYOTA PLUS garantie (max 5 vijf jaar oud en max. 170.000km).

• tot 30 april 2020

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Garantie

Tot 12 maanden TOYOTA PLUS garantie (max 5 vijf jaar oud en max. 170.000km).

12 maanden

Deze Toyota Aygo staat bij