Airco reinigen? Kies voor onderhoud Oto Nijkerk

Een goed werkende airco zorgt voor een frisse en schone lucht in uw auto. Door de groei van schimmels en bacteriŽn kan er een onaangename geur ontstaan. Het is dan ook verstandig om uw airco regelmatig te laten controleren.

Tijdens een airco reiniging bij Oto Nijkerk wordt de verdamper en het inlaatsysteem van de airco schoongemaakt met speciale reinigingsproducten. Belangrijk is de controle van de afwatering en het schoonmaken hiervan. In de meeste gevallen is het interieurfilter sterk vervuild waardoor deze vervangen moet worden. Uw hele airco systeem wordt dus grondig gereinigd.

  Controle en airco reinigen
• de kwaliteit van het interieurfilter
• de conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp
• de conditie van de condensor
• het functioneren van de airco in de auto

Door het reinigen van uw airco zorgt u dus voor een schone, frisse auto en dat is uiteraard beter voor uw gezondheid. Oto Nijkerk reinigt uw airco al vanaf € 59,95,- inclusief interieurfilter en btw.
 

Plan hier uw afspraak 

 

24 oktober 2017

Gratis wintercheck voor uw Toyota

Gratis wintercheck voor houders van de Oto Nijkerk mobiliteitspas

Lees verder
8 juni 2017

3 tips om de levensduur van uw airco te verlengen

Een goed werkende airco zorgt voor een frisse en schone lucht in uw auto.

Lees verder
8 juni 2017

Airco Service Actie bij Oto Nijkerk Toyota

Weet u wanneer de airco van uw Toyota een service beurt nodig heeft? Vraag advies en maak online een afspraak bij Oto Nijkerk.

Lees verder

Toyota Onderhoud

Toyota dealer Oto Nijkerk is Toyota service partner voor regio de Nijkerk, Putten, Zeewolde, Ermelo, Nunspeet, Voorthuizen, Harderwijk in Gelderland en Hoevelaken, Amersfoort en Vathorst in Utrecht. Onze monteurs zijn erkend Toyota onderhoud specialist. Welk model Toyota u ook rijdt, een reparatie of onderhoud aan uw auto is bij ons in goede handen. Zoekt u een betrouwbare Toyota garage? Toyota dealer Oto Nijkerk is uw adres!

Wilt u meer informatie? Bel onze adviseurs T. 033-2453700