Toyota onderdelen en autobanden? Kies voor duurzame kwaliteit en Oto Nijkerk

Uw Toyota is ontworpen en gebouwd om jarenlang mee te gaan. Elk onderdeel voldoet aan de hoge Toyota-kwaliteitseisen. Gaat er een onderdeel kapot, dan geldt er maar één goed advies: Ga naar uw Toyota dealer Oto Nijkerk voor een reparatie met originele Toyota-onderdelen. Zo blijft u zeker van optimale betrouwbaarheid, veiligheid en lange levensduur.

Toyota is een van de grootste autofabrikanten ter wereld en vervaardigt enorme aantallen originele onderdelen. Dit betekent dat de hoge kwaliteit kan worden gekoppeld aan scherpe prijzen.

Oto Nijkerk biedt u daarnaast ook zogenaamde ruilonderdelen: tot in de puntjes gereviseerde onderdelen met dezelfde kwaliteit als een fabrieksnieuw onderdeel. Het is betaalbaar en goed alternatief voor bijvoorbeeld startmotoren en dynamo's. Bovendien zijn deze onderdelen milieubesparend door het hergebruik van materialen.

.

Toyota accessoires

Tevens biedt Oto Nijkerk ook alle originele Toyota accessoires aan voor uw Toyota. Wij kunnen de accessoires monteren volgens voorschriften van Toyota tegen marktconforme prijzen.

Accessoires kiezer

Autobanden voor uw Toyota

De juiste banden zijn van groot belang voor uw veiligheid. Een goede band is iets heel anders dan een willekeurige band, die meestal alleen wordt gekocht om z'n lage prijs. Besparen op veiligheid is niet verstandig.

Bij Oto Nijkerk kunt u eenvoudig Toyota autobanden vergelijken en kopen in onze online bandenwebshop!

Naar bandenwebshop

De banden onder uw Toyota zijn de garantie voor uw veiligheid. Het aanrakingsoppervlak tussen een autoband en het wegdek is niet groter dan een mensenhand. De 4 banden dragen niet alleen het gewicht van de auto en de inzittenden, maar brengen ook alle krachten over. Optrekken, remmen, dwarskrachten in bochten en dat onder alle omstandigheden en op elk wegdek.

Uw Toyota wordt door de fabriek afgeleverd op banden met hetzelfde kwaliteitsniveau als de auto zelf. Van een Toyota verwacht u niet anders. Wanneer de banden van uw Toyota na vele kilometers moeten worden vervangen, kiest u dus voor dezelfde kwaliteit. Oto Nijkerk levert u niet alleen kwalitatief hoogwaardige banden, maar geeft u ook raad als u gerichte vragen heeft. Bijvoorbeeld over winterbanden. Bij temperaturen onder 7 graden Celsius geven winterbanden meer grip dan normale banden, met name op nat wegdek, en een kortere remweg. In onze natte Nederlandse winters zijn winterbanden ideaal.

Wij hebben in samenwerking met onze bandenleverancier een offerte systeem ontworpen, zodat u een scherpe offerte kunt laten maken voor de aanschaf van nieuwe banden. Zodra u via onderstaande button de juiste bandenmaat invoert, het aantal banden en welk merk band uw voorkeur heeft en u tot slot de knop reservering aanklikt, krijgt u de prijs in beeld incl. btw., montage, balanceren, klein materiaal en verwijderingsbijdrage.

Plan hier direct uw afspraak in

of bel 033-2463392.

Wilt u meer informatie? Bel onze adviseurs T. 033-2453700