De nieuwe PROACE, van compacte bestelbus tot robuuste truck met laadbak.

Toyota introduceert een compleet nieuwe Proace bedrijfswagen line-up. Vanaf vandaag staan de eerste nieuwe PROACE modellen bij Oto Nijkerk. De modellenrange is zo opgebouwd dat er voor elke ondernemer een geschikt model en uitvoering is.

Slimme besteller

De toyota PROACE Compact heeft een inhoud van 4.6 m3 en is dankzij zijn afmetingen dé ideale bestelauto in stedelijke gebieden. De compact biedt ruimte aan 3 inzittenden en 2 europallets. Voor de aandrijving kun je kiezen uit 1.6 of 2.0 Diesel Euro6 motoren.

Werkpaard

De PROACE Worker is elke klus de baas. Dit werkpaard draait zijn hand niet om voor een geremde aanhanger tot 2.500 kg. De Worker is leverbaar in een korte versie (Worker) en een lange versie (Long Worker). Beiden zijn leverbaar in 3 uitvoeringen met naar wens gesloten achterdeuren, achterdeuren met glas, achterklep of 1 of 2 grote schuifdeuren. Door de zuinige Euro6 diesel houd je de hand op de knip als het om brandstof gaat. Voor onderhoud geldt hetzelfde; alle modellen hebben een interval van 40.000km.

Luxe allemansvriend

De PROACE Worker dubbel cabine is de ideale metgezel voor mkb'ers en zzp'ers. De dubbelcabine is ruim genoeg voor 5 tot 6 personen. Verder heeft deze versie een grote laadruimte met vele mogelijkheden en mag een aanhanger tot 2.500kg worden aangekoppeld. Deze Worker is niet alleen een werker, maar ook een maatje om met het hele gezin op vakantie te gaan. Alle mogelijke luxe is leverbaar zoals HiFi surround DAB+ audio en navigatie en lederen voorstoelen met massagefunctie!

Een echte truck

Wie een lichte bedrijfswagen met een open laadbak zoekt, kiest voor de PROACE truck. De truck is voorzien van een enkele cabine met 3 zitplaatsen en een grote open laadbak met een laadvermogen van 900 kilo. Hij is ook leverbaar met een kiepende bak en mag maximaal 2.500 kilo trekken. De PROACE truck is de ideale partner voor bijvoorbeeld aannemers en hoveniers.

Toyota ProAce op voorraad bij OTO Nijkerk