De nieuwe Avensis, standaard de beste.

Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma aan zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting in zijn klasse en een dynamisch nieuw design. Aan elk detail is evenveel zorg besteed. Een betere keuze dan de nieuwe Avensis bestaat niet. De nieuwe Avensis staat nu voor u klaar bij Oto Nijkerk.

De ruime Toyota Avensis is een allround gezinsauto die ook zakelijk zeer geschikt is. Elegante, aerodynamische lijnen geven de Avensis een zelfverzekerde uitstraling en een eigen persoonlijkheid. Het interieur is perfect afgewerkt en door hoogwaardige isolatiematerialen is de Avensis één van de stilste auto’s in z’n klasse. Alles in het interieur staat in dienst van uw comfort.

De elegante, krachtige Avensis combineert vloeiende lijnen met een charismatische nieuwe look van de grille en koplampen. Het aërodynamische design weerspiegelt en versterkt de dynamische eigenschappen.

De keuze uit vier krachtige maar zuinige motoren en het stille, comfortabele interieur van de Avensis zorgen voor optimaal rijplezier. De elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie staan garant voor een ontspannen, plezierige rit.

Een Toyota rijden is plezier. Een Toyota kopen is dat ook met de Toyota aanbiedingen van Oto Nijkerk. Ons team van Toyota specialisten helpt u graag bij de keuze van het Toyota model dat het beste bij u past.

Bekijk alle Avensis modellen of neem contact op voor persoonlijk advies.  

  

 Meer informatie? http://www.toyota-nijkerk.nl/modellen/avensis-2015.aspx

Toyota Avensis op voorraad bij OTO Nijkerk