Toyota Private Lease, wanneer naast een nieuwe Toyota ook gemak en zekerheid op uw wensenlijst staan.

Toyota Private Lease is er speciaal voor u als particuliere autorijder. Door uw nieuwe Toyota te kiezen in combinatie met een vast bedrag per maand komt u niet meer voor verrassingen te staan. Zelfs reparatie, onderhoud en banden zijn in uw tarief inbegrepen. Daarbij wordt vervangend vervoer geregeld en heeft u hulpverlening bij pech in heel Europa. Het enige wat u buiten uw maandbedrag betaalt zijn uw brandstof en uw bekeuringen.

Aan het eind van de contractperiode hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoop en de restwaarde van de auto. U loopt geen risico en u hoeft vooraf geen grote investering te doen.

De tarieven zijn altijd gebaseerd op een looptijd van 48 maanden , 10.000 km per jaar en 12 (aantoonbare) schadevrije jaren.

U regelt al uw auto-zaken gewoon bij uw eigen vertrouwde dealer en maakt dus gebruik van de expertise van Oto Nijkerk daarbij heeft u de zekerheid van Toyota kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat is er inbegrepen in mijn Toyota Private Lease maandbedrag?

• Afschrijving
  • Rente
  • Houderschapsbelasting
  • BTW
  • Afleverkosten
  • Hulpverlening binnen Europa
  • Personen en ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Vervangend vervoer
  • WA-verzekering met cascodekking

Optioneel kunt u deze aanvullen met:

• Schadeverzekering voor inzittenden
  • Winterbandenservice

Waarom kiezen voor Private Lease via Oto Nijkerk ?

• U heeft de vrijheid om elk beschikbaar Toyota Private-Lease model met alle opties en accessoires samen te stellen
  • Één aanspreekpunt: uw Toyota dealer
  • Geen 'blackbox' in de auto
  • Geen borg, stickers of aanvullende voorwaarden
  • Geen aanvullende voorwaarden voor jongeren
  • Beperkt eigen risico bij schades: € 300,- bij cascoschade, € 90,- bij ruitschade
  • Geen eigen risico voor verhaalbare schades
  • De waarde van uw eventuele inruilauto kan contact aan u worden uitgekeerd
  • De verzekeringspremie is scherp en gelijk, ongeacht uw leeftijd
  • Transparante kilometerverrekening met jaarlijkse check-up
  • Indien u kiest voor de winterbandenservice is deze inclusief de halfjaarlijkse bandenwissel en de opslag van de banden

Onze tarieven:

Aygo vanaf € 185,-

Yaris vanaf € 259,-

Auris vanaf € 349,- (TS € 369,-)

* Actietarieven inclusief tijdelijke voorraad premie.

Meer weten? http://www.toyota-nijkerk.nl/nieuws-en-acties/toyota/toyota-private-lease.aspx

Interesse? Wij verzorgen graag een voorstel op maat, bel of mail ons voor een passende offerte of een afspraak.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties, meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wilt u meer informatie? Bel onze adviseurs T. 033-2453700