Winterbanden wissel

De kwaliteitsbanden van Toyota

Kies voor kwaliteit
De vier banden van uw Toyota hebben een verantwoordelijke taak. Ze dragen het gewicht van de auto, de inzittenden en uw bagage. Ook spelen ze een cruciale rol bij het weggedrag van uw Toyota: optrekken, remmen, het opvangen van dwarskrachten in bochten en grip op nat wegdek. De juiste banden zijn daarom erg belangrijk. Uw Toyota wordt door de fabriek afgeleverd op banden van goede kwaliteit. Indien ze vervangen moeten worden, adviseren wij: kies voor diezelfde kwaliteit.

Winterbanden

Al vanaf het najaar kunt u te maken krijgen met kou, regen en gladheid. Winterbanden zijn daar speciaal voor gemaakt. Ze hebben een grover profiel en een andere rubbersamenstelling dan zomerbanden. Hierdoor blijven de extra lamellen in het loopvlak van winterbanden ook bij lage temperaturen flexibel. Dit geeft u meer grip in winterse omstandigheden en een kortere remweg. Zodra de temperatuur onder de 7 graden komt, zijn winterbanden veiliger dan zomerbanden.

Winterwielen

Toyota maakt het voor u gemakkelijker om de beste velg en banden combinatie voor uw auto te vinden.

Welk model u ook rijdt, bij Toyota heeft u een brede keuze aan velgen die ideaal zijn voor slechte weersomstandigheden en bestand zijn tegen pekel en andere materialen. 

Plan uw bandenwissel online!

Wilt u meer informatie? Bel onze adviseurs T. 033-2453700