Toyota Plus Occasions en Toyota Plus Hybride Occasions.

Een Toyota Plus Occasion wordt altijd aangeboden met de beste voorwaarden. Met uitstekende garantietermijnen - Tot 24 maanden - Pechhulp door heel Europa, gecontroleerde kilometerstanden en technische controles door gecertificeerde Toyota specialisten. Hierdoor bent u verzekerd van de beste Toyota occasion en geniet u van jarenlang rijplezier in uw nieuwe Toyota.

Toyota is ook transparant als het om afleverkosten gaat. De getoonde prijs is de rijklaarprijs exclusief afleverkosten en het garantiepakket t.w.v. € 599,-

Deze afleverkosten zijn optioneel, hiervoor krijgt u naast de voordelen van een Toyota Plus Occasion ook:

* Afleverbeurt inclusief eventueel aanvullende werkzaamheden. Op het moment dat uw Toyota occasion aan u wordt afgeleverd heeft deze een volledige afleverbeurt ondergaan. Mocht het noodzakelijk blijken om aanvullende werkzaamheden uit te voeren (bijvoorbeeld het vervangen van banden of remblokken) dan zal Oto Nijkerk dit direct voor u doen, zodat u zeker weet dat u niet met onverwachte kosten komt te zitten.

* Volledige poetsbeurt en reiniging van het interieur. Uw nieuwe occasion wordt voor aflevering zeer zorgvuldig gepoetst en in de beschermende was gezet. Daarbij wordt ook het interieur volledig gereinigd.

* Halve tank brandstof. Bij aflevering is de tank tenminste voor de helft gevuld zodat u een eerste bezoek aan het tankstation nog even uit kunt stellen.Bekijk hier onze voorraad: otonijkerk/m000095/p000002.html

Toyota Garantie:


 NON HYBRID: Tot 12 maanden garantie. Omdat een gebruikte Toyota minstens zo goed is als een nieuwe krijgt u tot wel 12 maanden garantie. Ook profiteert u van alle zekerheden van BOVAG. Alle Toyota dealers zijn officieel BOVAG gecertificeerd waardoor u met alle mogelijke zekerheden de beste occasion koopt. Dus mocht u, binnen de gestelde garantie termijn met een onverwachte reparatie worden geconfronteerd aan uw Toyota, dan wordt deze kosteloos verholpen. Normale slijtage en het gebruikelijke onderhoud vallen uiteraard niet onder deze garantie. HYBRID: Tot 24 maanden garantie. De kwaliteit van onze hybride auto's is ongeėvenaard. Daarom kunt u op een Toyota Plus Hybride Ocassion tot 24 maanden garantie krijgen. Ook profiteert u van alle zekerheden van BOVAG. Alle Toyota dealers zijn BOVAG gecertificeerd waardoor u met alle mogelijke zekerheden de beste hybride occasion koopt. Dus mocht u, binnen de gestelde garantietermijn met een onverwachte reparatie worden geconfronteerd aan uw hybride Toyota, dan wordt deze kostenloos verholpen. Normale slijtage en het gebruikelijke onderhoud vallen uiteraard niet onder deze garantie.

Voor garantiewerkzaamheden aan uw Toyota occasion kunt u bij elke officiėle Toyota dealer terecht.

Daarbij gelden voor deze 4 zekerheden op al onze Toyota Plus Occasions:

Nieuwe APK bij aflevering

Als uw occasion een APK moet krijgen (bij auto’s ouder dan 4 jaar), zal Oto Nijkerk uw occasion, op het moment van afleveren, voorzien van een nieuwe APK zodat u hier weer 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken.


   Een RDW gecontroleerde tellerstand

Bij elke Toyota wordt de kilometerstand gecontroleerd aan de hand van de RDW geregistreerde tellerstanden. Daarnaast controleert Oto Nijkerk de onderhoudshistorie door middel van het serviceboekje en/of het werkplaats-systeem.

 

  24/7 Pechhulp in heel Europa

Iedere koper van een Toyota Plus Occasion heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze Toyota pechhulp. En dat in vrijwel heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km. Als u uw Toyota door uw Toyota dealer laat onderhouden, dan verlengen we deze Pechhulp service jaarlijks gratis met 12 maanden, ongeacht hoe oud uw Toyota is!

 

Wilt u meer informatie? Bel onze adviseurs T. 033-2453700