Toyota Occasions met 4 Zekerheden

Koopt u een Toyota occasion bij Oto Nijkerk? Dan bent u verzekerd van deze extra garanties!

Bekijk hier onze voorraad: otonijkerk/m000095/p000002.html

6 maanden Bovag garantie*

Al jarenlang is Bovag een begrip in Nederland als het gaat om garantie. Ook als u bij Oto Nijkerk een occasion koopt profiteert u van de zekerheid die een Bovag garantie u biedt. U kunt bij Toyota's jonger dan 10 jaar (die minder dan 150.000 kilometer hebben gereden) deze Bovag garantie zelfs verlengen naar 12 maanden Bovag voor slechts € 95,-

Nieuwe APK bij aflevering

Als uw occasion een APK moet krijgen (bij auto’s ouder dan 4 jaar), zal Oto Nijkerk uw occasion, op het moment van afleveren, voorzien van een nieuwe APK zodat u hier weer 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken.

NAP (Nationale Auto Pas) gecontroleerde kilometerstand

Bij elke Nederlands geleverde Toyota wordt de kilometerstand gecontroleerd aan de hand van het NAP systeem. Daarnaast controleert Oto Nijkerk de onderhoudshistorie door middel van het serviceboekje en/of het werkplaats-systeem.

Gratis Pechhulp in heel Europa

Iedere koper van een Toyota occasion heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze Toyota pechhulp. En dat in vrijwel heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km. Als u uw Toyota door uw Toyota dealer laat onderhouden, dan verlengen we deze Pechhulp service jaarlijks gratis met 12 maanden, ongeacht hoe oud uw Toyota is!

Tot slot levert Oto Nijkerk alle occasions geheel gereconditioneerd en met een volle tank brandstof aan u af !

Wilt u meer informatie? Bel onze adviseurs T. 033-2453700