Speciaal voor Oto Nijkerk klanten, gratis wintercheck voor uw Toyota

De koude periode breekt weer aan. Tijd voor een gratis wintercheck. Uw Toyota wordt met kouder weer zwaarder belast. Laat daarom uw auto vooraf controleren door onze monteurs om problemen te voorkomen. Want zelfs een Toyota kan wel wat voorbereiding op de winter gebruiken.

Is uw auto nog niet toe aan onderhoud, maar u wilt wel even tussendoor de auto laten checken. Dat kan, speciaal voor onze Oto Nijkerk klanten, voeren wij gratis de wintercheck uit. Het is een uitgebreide controle op maar liefst 17 belangrijke punten van uw Toyota. Wij checken dan onder andere de bandenspanning, ruitenvloeistofniveau, oliepeil, koelvloeistofpeil, verlichting rondom, uitlaat, ruitenwissers, visueel de remblokken en de accu.

Om voor de gratis wintercheck in aanmerking te komen, moet u wel volgens schema van Toyota in onderhoud zijn.en in het bezit zijn van de geldige mobiliteitspas van Oto Nijkerk.

Bent u niet in onderhoud, maar u wilt wel gebruik maken van de wintercheck? Dat kan voor slechts 25 euro incl. btw.

In onze online agenda kunt u direct en makkelijk uw afspraak inplannen.

Wilt u meer informatie? Bel onze adviseurs T. 033-2453700