Speciaal voor Oto Nijkerk klanten, gratis zomerbeurt van uw Toyota

De zomer komt er weer aan. En waarschijnlijk heeft u al de nodige voorbereidingen getroffen voor een fijne vakantie. Maar heeft u ook al gedacht aan uw Toyota? Want zelfs een Toyota kan wel wat voorbereiding op de zomer gebruiken. Is uw auto nog niet toe aan onderhoud, maar u wilt wel even tussendoor de auto laten checken. Dat kan, speciaal voor onze Oto Nijkerk klanten, voeren wij gratis de zomerbeurt uit. Wij checken dan de bandenspanning, ruitenvloeistofniveau, oliepeil, koelvloeistofpeil, verlichting rondom, uitlaat, ruitenwissers, visueel de remblokken en de accu.

Om voor de gratis zomerbeurt in aanmerking te komen, moet u wel volgens schema van Toyota in onderhoud zijn.en in het bezit zijn van de geldig mobiliteitspas van Oto Nijkerk.

Bent u niet in onderhoud, maar u wilt wel gebruik maken van de zomerbeurt? Dat kan, alleen kost deze dan 25 euro incl. btw.

In onze online agenda kunt u direct en makkelijk uw afspraak inplannen. https://www.otonijkerk.nl/otonijkerk/onderhoud

Wilt u meer informatie? Bel onze adviseurs T. 033-2453700