De Toyota aircocheck; Lekker fris de zomer door.

Gaat u met uw Toyota op vakantie, of blijft u thuis en wilt u er toch koel en zonder beslagen ramen bijzitten? Laat dan voor de zekerheid uw airco controleren voor slechts € 19,95. (Voor loyale Toyota Oto Nijkerk klanten).

 

Waarom airco service nodig is?

 

Op de verdamper van de airco kan groei van schimmels en bacteriën ontstaan. En die veroorzaken een onfrisse geur, wat u vooral merkt bij het instappen. Ook kan dit leiden tot irritatie van ogen en luchtwegen. Het raam openen of het gebruiken van een luchtverfrisser is dan niet afdoende.

 

Een tekort aan koudemiddel kan er ook toe leiden dat uw airco minder goed koelt en langer aan moet staan. Hierdoor kan de compressor uiteindelijk oververhit raken en beschadigen. Laat daarom uw airco controleren, u kunt daarmee hoge reparatiekosten voorkomen. 

1. Airco Controle voor maar € 19,95. Wij controleren: de kwaliteit van het interieurfilter, de conditie en spanning van de aandrijfriem van uw aircopomp, conditie van de condensor en het functioneren van de airco in uw auto.

2. Airco geurbehandeling voor € 59,95. Uw airco wordt gecontroleerd (zoals bij aircocontrole) en het hele systeem wordt grondig gereinigd. Met geurbehandeling zorgt u dus voor een schone en frisse auto en dat is beter voor uw gezondheid.

3. Een complete onderhoudsbeurt voor uw airco voor € 129,95.  Uw complete airco systeem wordt doorgelicht en het koudemiddel wordt vervangen. Deze servicebeurt duurt ongeveer 1 uur. De prijs is exclusief eventuele reparaties en nieuwe onderdelen.

Plan hier direct een afspraak 

Wilt u meer informatie? Bel onze adviseurs T. 033-2453700