Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Hybride Zekerheid Controle

De Hybride Zekerheid Controle is een controle van de hybride technologie in uw Toyota.

Oto Nijkerk controleert de hybridetechnologie standaard bij de Standaard en Compleet onderhoudspakketen.

Bij het budget onderhoudspakket is de Hybride Zekerheid Controle additioneel aan te schaffen voor 39,95 euro

in combinatie met onderhoud.

Wat is Wat is het voordeel voor u? Nadat de Hybride Zekerheid Controle is uitgevoerd heeft uw Toyota Hybrid, krijgt u een certificaat van ons dat de Hybride accupakket 100% in orde is. En dat er dan weer 1 jaar of 15.000 garantie op het Hybrid accu pakket zit. Deze garantie kunt u elk jaar verlengen tot en met de 14de levensjaar van uw Toyota. Mocht er in tussentijd wat gebeuren met de Hybrid accu pakket, heeft u gewoon recht op garantie van Toyota..

Toyota en Oto Nijkerk staan voor kwaliteit, en dan is de Hybrid Zekerheid Controle een unieke service van Toyota en Oto Nijkerk, om aan te geven hoe goed ons product Toyota is.

Plan hier uw afspraak

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar