Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

• Bots herkenning systeem

Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Deze Toyota Yaris heeft 41450 kilometer op de teller staan, hij is van het bouwjaar 2018. Zijn compacte motor geeft deze Toyota uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels. Gemakkelijk en veilig is bediening voor het audiosysteem met knoppen op het stuur. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Toyota is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. U geniet nog meer van het rijden met uw Toyota omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Toyota. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

• tot 3 juli 2022

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700