Toyota Yaris

• bots waarschuwing systeem
  • Autonomous Emergency Braking
  • grootlichtassistent

Nieuwe Toyota Yaris 1.5 benzine automaat. Nieuwprijs 21115 euro nu voor 19700 euro rijklaar. Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Toyota Yaris van het bouwjaar 2019 is oorspronkelijk in Nederland geleverd en heeft 3836 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze Toyota is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Ook actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto. Het audio-installatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

• tot 29 maart 2023

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700