Toyota Yaris

• Boordcomputer
  • Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo’n bijzonder goede Japanse auto, deze Toyota Yaris uit 2016 heeft een tellerstand van 52209 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Toyota met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u ze vanaf het stuurwiel. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. De Toyota Yaris is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt. In deze Toyota vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

• tot 10 november 2020

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700