Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Yaris

1.5 Hybrid Trend

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar

• Audio installatie
  • Navigatiesysteem

• Boordcomputer
  • Lederen versnellingspook

• grootlichtassistent
  • Autonomous Emergency Braking

De Toyota Yaris is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Dit is een exemplaar uit 2016, deze auto heeft 48251 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De Toyota Yaris is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

• tot 23 november 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar