Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Yaris

1.5 Hybrid Trend

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar
  • Sportonderstel

• Audio installatie

• Boordcomputer
  • Lederen versnellingspook

• grootlichtassistent
  • Autonomous Emergency Braking

De Toyota Yaris is ruim en comfortabel. Deze dealeronderhouden auto is uit 2016 en heeft een tellerstand van 43380 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting. De geavanceerde technologie in deze Toyota is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Toyota in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

• tot 30 november 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar