Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• grootlichtassistent
  • Autonomous Emergency Braking

Bij het ontwerpen van de Toyota Yaris stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Deze dealeronderhouden auto van het bouwjaar Toyota heeft 37303 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2016 en komt van de eerste eigenaar. Met deze Toyota is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Gebruik de usb-aansluiting om uw muziekbibliotheek af te spelen in te auto. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

• tot 15 november 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700