Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• grootlichtassistent
  • Autonomous Emergency Braking

Intelligent en praktisch, de Toyota Yaris staat bekend om zijn handzaamheid en zijn kwaliteit. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U bedient het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

• tot 25 augustus 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700