Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• grootlichtassistent
  • Autonomous Emergency Braking

Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Toyota Yaris biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 25 augustus 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700