Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• grootlichtassistent
  • Autonomous Emergency Braking

Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Toyota Yaris hebt u altijd de controle. Deze auto heeft een kilometerstand van 58906, het bouwjaar is 2017. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Deze Toyota is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem te bedienen. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. U bent in deze Toyota ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

• tot 4 januari 2021

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700