Toyota Yaris

• Boordcomputer
  • Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

Ruim en economisch, dat is de Toyota Yaris. De auto is van het bouwjaar 2016 en is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Tot de uitrusting behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof.

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700