Toyota Yaris

• Boordcomputer
  • Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

Deze Toyota Yaris is door ons nieuw geleved en door ons onderhouden die 38341 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2016. Deze dealeronderhouden Toyota is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Tot de uitrusting behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Deze Toyota Yaris is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem te bedienen. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Het rijden met deze Toyota wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

• tot 13 oktober 2022

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700