Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• grootlichtassistent
  • Autonomous Emergency Braking

Praktisch in gebruik en ruim van binnen, met dat doel is deze Toyota Yaris ontworpen. Het is een auto van het bouwjaar 2016, die 61921 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U bedient het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting. Verder heeft deze Toyota Yaris ook een fietsendragerbeugel, zeg maar een trekhaak voor de fietsendrager. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. In deze Toyota vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

• tot 9 september 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700