Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Yaris

1.5 Hybrid Lease

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo’n bijzonder goede Japanse auto, deze Toyota Yaris uit 2015 heeft een tellerstand van 50303 kilometer. De motor in deze Toyota maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Natuurlijk behoren 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto. Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u ze vanaf het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. U bent in deze Toyota ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

• tot 22 oktober 2021

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar