Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Toyota Yaris. Deze auto komt uit het bouwjaar 2014. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting. Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

• tot 1 september 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700