Toyota Yaris

• USB audio ingang

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

De Toyota Yaris scoort! Niet alleen door zijn ruimte en zijn rijcomfort, maar ook door zijn eigenwijze uitstraling. Dit is een auto die 76892 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2015. Met deze Toyota is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Natuurlijk behoren 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

• tot 11 september 2021

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700