Toyota Yaris

• Uitlaat sierstuk

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Bij het ontwerpen van de Toyota Yaris stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting. Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De Toyota is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

• tot 20 december 2020

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700