Toyota Yaris

• Lederen/alcantara bekleding

• Autonomous Emergency Braking

• Bots herkenning systeem

Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Toyota Yaris uit 2017 die 36982 kilometer heeft gelopen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin. Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Achter het stuur van deze Toyota bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord. Deze Toyota is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Toyota bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

• tot 17 november 2021

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700