Toyota Yaris

• Autonomous Emergency Braking
  • bots waarschuwing systeem

• Ruimtebesparend reservewiel

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Yaris. Dit is een auto uit 2019, er staat 15484 kilometer op de teller. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, half leder en half alcantara bekleding, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Toyota heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook is de Toyota uitgerust met: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en automatisch dimmende binnenspiegel. Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

• tot 14 maart 2023

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700