Toyota Yaris

• USB audio ingang

• Lederen versnellingspook
  • Boordcomputer

Eigenlijk moet u deze Toyota Yaris niet online bekijken. Kom gerust naar onze showroom om de stijlvolle carrosserie, de pittige motor en het comfortabele interieur zelf te ontdekken. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het high performance audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

• tot 18 augustus 2022

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700