Toyota Yaris

• Boordcomputer
  • Lederen versnellingspook
  • Elektrische ramen achter

Hatchbacks zoals deze Toyota Yaris bieden het allemaal: een ruim interieur, fijne rijeigenschappen en comfortabel weggedrag. Deze dealeronderhouden Yaris is uit 2016 en heeft 47088 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto. Deze Toyota is voorzien van knoppen op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Deze auto wordt dus geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

• tot 10 maart 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700