Toyota Yaris

• Lederen/stof bekleding
  • Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Toyota Yaris hebt u altijd de controle. Deze dealeronderhouden auto heeft een kilometerstand van 109196, het bouwjaar is 2014. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Verder is de Toyota uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting. Het high performance audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Toyota met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

• tot 31 oktober 2021

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700