Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

• Bots herkenning systeem

Laat u verrassen door deze Toyota Yaris. Het is een auto die dankzij zijn uitgekiende concept praktisch is in het gebruik, maar tevens veilig en comfortabel. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting. Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto. In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Toyota. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u met deze Toyota Yaris een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

• tot 28 augustus 2022

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700