Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

• Bots herkenning systeem

De Toyota Yaris, zoals dit dealeronderhouden exemplaar uit 2018, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Deze auto heeft 33400 kilometer gelopen. Hij rijdt lekker, deze Toyota. Pittig ook. Natuurlijk behoren 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De automatische veiligheidssystemen in deze Toyota fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

• tot 28 augustus 2022

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700