Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

• Bots herkenning systeem

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Yaris. Dit is een auto uit 2018, er staat 21027 kilometer op de teller. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting zijn aan boord. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto. In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Bij de veiligheidssystemen van deze Toyota hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

• tot 26 april 2022

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700