Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

• Bots herkenning systeem

Een echt goede auto biedt meer dan alleen maar hoge prestaties en een comfortabele rit. Zo’n auto verrijkt uw leven door een optimale combinatie van doordachte vormgeving en hoogstaande techniek. Deze Toyota Yaris is daar een goed voorbeeld van. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

• tot 21 juli 2022

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700