Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Toyota Yaris van het bouwjaar 2015, die 49196 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij rijdt lekker, deze Toyota. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Natuurlijk behoren led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700