Toyota Yaris

• Audio installatie

• Boordcomputer
  • Lederen versnellingspook

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo’n bijzonder goede Japanse auto, deze Toyota Yaris uit 2016 heeft een tellerstand van 24238 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Ook is de auto voorzien van: led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

• tot 25 november 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700