Toyota Yaris

• Audio installatie

• Boordcomputer
  • Lederen versnellingspook

Het doordachte concept van de Toyota Yaris staat garant voor ruimte en rijcomfort. Dit is een auto van het bouwjaar 2016, hij heeft 60304 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze Toyota is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. In de Toyota Yaris heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Toyota, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 23 maart 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700