Toyota Yaris

• Audio installatie

• Boordcomputer
  • Lederen versnellingspook

Deze Toyota Yaris heeft misschien iets meer gereden dan gemiddeld, maar het is een keurig nette Toyota Yaris Hybrid. Als geen ander blinken de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Toyota Yaris. Hij is van het bouwjaar 2016 en is nieuw in Nederland geleverd. Deze auto heeft 97078 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Natuurlijk behoren led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto. Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 26 april 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700