Toyota Yaris

• Autonomous Emergency Braking
  • grootlichtassistent
  • Bots herkenning systeem

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Toyota Yaris van het bouwjaar 2017, die 49565 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare, verwarmde buitenspiegels en navigatie. In deze Yaris vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen en het full map navigatiesysteem. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook is de Toyota uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

• tot 14 september 2021

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700