Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Yaris

1.5 Hybrid Aspiration met navigatie en lm velgen

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar

• USB audio ingang

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Het doordachte concept van de Toyota Yaris staat garant voor ruimte en rijcomfort. Dit is een auto van het bouwjaar 2014, hij heeft 103193 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels. Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Heeft u interesse in deze mooie Toyota? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

• tot 20 december 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar