Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

• Bots herkenning systeem

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Yaris. Dit is een auto uit 2018, er staat 23625 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels. Deze Toyota is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Aan boord van deze Toyota houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

• tot 15 oktober 2022

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700