Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking
  • bots waarschuwing systeem

De Toyota Yaris is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Dit is een exemplaar uit 2019, deze auto heeft 28212 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Toyota aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de rijke uitrusting horen ook actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

• tot 3 januari 2023

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700