Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

• Bots herkenning systeem

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Toyota Yaris. Deze auto komt uit het bouwjaar 2018. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. In deze auto profiteert u onder andere ook van: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. U bent in deze Toyota ook voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Aan boord van deze Toyota houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

• tot 28 september 2022

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700