Toyota Yaris

• bots waarschuwing systeem
  • Autonomous Emergency Braking
  • grootlichtassistent

Intelligent en praktisch, de Toyota Yaris staat bekend om zijn handzaamheid en zijn kwaliteit. We hebben het hier over een auto uit 2019 met een tellerstand van 29739 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze Toyota is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank. Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. Verkeerborddetectie herkent verkeerborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Toyota bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

• tot 15 maart 2023

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700